Όπως Παράθυρο χρήστες, έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε πολλά με τα συστήματα μας. Από παρακολουθείτε ταινίες και να παίζετε παιχνίδια, υπάρχουν πολλές εργασίες που μπορεί να εκτελέσει με επιτυχία στα συστήματά τους. Ωστόσο, καμία από αυτές τις εργασίες μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς την βίντεο ή κάρτα γραφικών. Τώρα, η συνήθης ερώτηση που τίθεται είναι τι κάρτα γραφικών έχω, ή ό, τι κάρτα γραφικών έχω, και αυτό καλείται επειδή κάποιος επιθυμεί να κάνει περισσότερο με το λειτουργικό σύστημα των Windows. Στην επόμενη ενότητα, θα εξετάσουμε ορισμένες απαντήσεις στο ερώτημα του τι κάρτα γραφικών έχω;
Για τις συμβατικές τους χρήστες που δεν θέλει να κάνει περισσότερα από το να παρακολουθήσετε βίντεο ή ταινίες, η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών προσφέρει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες. Ωστόσο, αν ψάχνετε απαντήσεις στο ερώτημα του οποίου η κάρτα γραφικών έχω, θα πρέπει πρώτα να εξετάσει τις πτυχές στις οποίες έχει ζητήσει αυτό το ερώτημα. Συχνά, οι χρήστες που βρίσκονται σε υπερβολικό gaming που περιλαμβάνει υψηλής ευκρίνειας γραφικά απαιτούν βίντεο και κάρτα γραφικών που δεν είναι απαραίτητα ένα μέρος του συστήματος από προεπιλογή. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να έχουμε την απάντηση στο ερώτημα του οποίου το βίντεο κάρτας έχω;
Ψάχνετε να απαντήσει στο ερώτημα του ποια κάρτα βίντεο έχω; Στις ενότητες που ακολουθούν, προσφέρουμε λύσεις τόσο για τους χρήστες Mac και Windows και να τους βοηθήσει να προσδιορίσετε το βίντεο ή κάρτες γραφικών τους.
Στην πρώτη ενότητα, θα πάρετε την απάντηση στο ερώτημα ποια κάρτα βίντεο έχω χρησιμοποιώντας τη Διαχείριση Συσκευών. Τα βήματα για την ίδια έχουν αναφέρονται παρακάτω.
1) Το πρώτο βήμα σας έχει πρόσβαση στο Διαχείριση συσκευών, καθώς εμφανίζει όλες τις εγκατεστημένο υλικό. Με πολλές διαφορετικές μεθόδους που είναι διαθέσιμες για να ανοίξετε τη Διαχείριση συσκευών, ανάλογα με την έκδοση των Windows που χρησιμοποιείται, οι χρήστες μπορούν να έχουν τις πληροφορίες σχετικά με το υλικό τους. Ξεκινήστε με τον εντοπισμό τη Διαχείριση Συσκευών στον Πίνακα Ελέγχου (αλλαγή σε προβολή Icon). Πρόσβαση στις ιδιότητες του συστήματος πατώντας το πλήκτρο των Windows με Pause. Μπορείτε είτε να πατήσετε το σύνδεσμο «Διαχείριση Συσκευών» που εμφανίζεται στο αριστερό πλαίσιο, ή απλά κάντε κλικ στην καρτέλα Υλικό και πατήστε το κουμπί «Διαχείριση Συσκευών». Για αυτούς που χρησιμοποιούν τα Windows 8, πατήστε το πλήκτρο των Windows με το πλήκτρο Χ, και επιλέξτε τη Διαχείριση συσκευών από το μενού.
2) Θα πρέπει συνεπώς να επεκτείνει την είσοδο των προσαρμογείς οθόνης, όπως θα απαριθμήσει το σύνολο της κάρτας γραφικών εγκατεστημένη. Για αυτούς που έχουν μητρικές με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών, θα βρείτε τους αναφέρονται εδώ, ακόμη και αν δεν είναι σε χρήση.
3) Τώρα μπορείτε να ελέγξετε τις λεπτομέρειες, όπως η εισαγωγή στο Device Manager θα σας πω το τσιπ που χρησιμοποιείτε. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι οι διακυμάνσεις μπορεί να υπάρχουν ανάλογα με την κάρτα που χρησιμοποιείται. Διπλό χτύπημα για τον προσαρμογέα στη Διαχείριση συσκευών και, στη συνέχεια, μεταβείτε στην καρτέλα Λεπτομέρειες. Μέσα από το drop down μενού, μπορείτε να μάθετε για τις διάφορες πτυχές της κάρτας σας.
Μια άλλη μέθοδος για να πάρει την απάντηση στο ερώτημα του τι κάνει η κάρτα γραφικών που έχω είναι η χρήση των DirectX Diagnostics. Τα βήματα για την ίδια έχουν αναφέρονται παρακάτω:
1) Δείτε το Run ασφαλείας από το μενού Έναρξη πατώντας το πλήκτρο Windows + R
2) Θα πρέπει στη συνέχεια να ξεκινήσει η διάγνωσης για το DirectX? αυτό γίνεται με την πληκτρολόγηση «dxdiag» στο Run Box. Για αυτούς που δεν έχουν τρέξει αυτό το πρόγραμμα, μπορεί να πάρει μερικά λεπτά για να φορτώσει.
3) Κάντε κλικ στην καρτέλα Display, καθώς αυτό θα σας δείξει το όνομα και τον κατασκευαστή της κάρτας γραφικών σας. Αυτό συμβαίνει για να είναι πιο ακριβής από την Διαχείριση συσκευών όπως το αχρησιμοποίητο ενσωματωμένη κάρτα γραφικών δεν θα εμφανίζονται.
4) Τώρα μπορείτε να ελέγξετε τις λεπτομέρειες, καθώς και το διαθέσιμο μενού γραφικών. θα ήταν επίσης να εμφανιστεί η έκδοση του προγράμματος οδήγησης μαζί με την ημερομηνία.
Στην ενότητα που ακολουθεί, παραθέτουμε τα βήματα για να βοηθήσει τους χρήστες με Mac OS X. Τα βήματα είναι αρκετά απλή και για τον ίδιο λόγο, τα screenshots έχουν προστεθεί επίσης.
1) Ξεκινήστε με την πρόσβαση σε «Σχετικά με αυτό το Mac». Αυτό μπορεί να γίνει κάνοντας κλικ στο μενού της Apple, και στη συνέχεια πατώντας στο «Σχετικά με αυτό το Mac».
2) Πατήστε στο «Περισσότερες πληροφορίες», και ένα νέο παράθυρο θα ανοίξει που δείχνει μια λίστα με τις προδιαγραφές του MAC σας. Η κάρτα γραφικών θα πρέπει επίσης να αναγράφεται δίπλα στην καταχώρηση «γραφικών» που είναι πάνω από το Serial Number.
3) Μπορείτε τώρα να χρησιμοποιήσετε το Προφίλ συστήματος, δεδομένου ότι μπορεί να σας δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κάρτα γραφικών που χρησιμοποιείτε. Το profiler σύστημα μπορεί να βρεθεί στο επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας υποφάκελο στο φάκελο Εφαρμογές.
Όπως πρέπει να είναι σαφές από τα παραπάνω βήματα, δεν είναι πολύ δύσκολο να κατανοήσει ή να δείτε ποια κάρτα γραφικών είναι σε λειτουργία. Η απάντηση στο ερώτημα ποια κάρτα βίντεο μπορώ να μπορεί να βρεθεί με διάφορους τρόπους, και για χάρη των αναγνωστών μας, έχουμε προσφέρει πολλαπλές λύσεις για να διαλέξετε. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι συγκεντρώνει τις πληροφορίες σχετικά γραφικών και video της κάρτας σας, συνιστάται σε περίπτωση που σκοπεύετε να εκτελέσετε μια εφαρμογή που είναι βαρύ για γραφικά. Ως χρήστης, δεν θέλετε να εκτελέσετε μια βαριά εφαρμογή σε γραφικά χωρίς την κατάλληλη κάρτα γραφικών, καθώς μπορεί να επιβραδύνει τον υπολογιστή σας σε μεγάλο βαθμό. Ενημερώστε μας εάν έχετε δοκιμάσει κάποια από τις παραπάνω μεθόδους στα σχόλια.
CleanMyMac θεωρείται ως το καλύτερο λογισμικό για να καθαρίσει το Mac σας, εξοικονομώντας σας χάσει του χώρου και την επιτάχυνση της ταχύτητας σας Mac. ...
Αυτή η σελίδα όλα μιλούν για τα νέα χαρακτηριστικά του MacOS οροσειρά. ...
Μια συνολική αναθεώρηση του Minitool Mac Ανάκτηση Δεδομένων και πώς ναύλων κατά τα άλλα εργαλεία ανάκτησης δεδομένων. ...
Στο άρθρο που ακολουθεί, θα συζητήσουμε τι είναι το αρχείο WPS και πώς μπορεί κανείς να το δείτε στο MS-Word με τη βοήθεια εξωτερικών αρχείο εγκατάστασης. ...
Στο άρθρο που ακολουθεί θα εξετάσουμε την σημασία που έχει ενεργοποιημένο το DHCP στο σύστημα. Παράλληλα, παραθέτουμε επίσης βήματα για να απενεργοποιήσετε το DHCP. ...
Μάθετε τη διαφορά μεταξύ του υλικού και του λογισμικού. Καθορίστε τη σχέση μεταξύ των ιδεών που συνθέτουν ένα καλό σύστημα. ...